Copyright 2021 - Custom text here

Balterio, de laminaatdivisie van IVC-group bracht op Domotex 2014 niet minder dan 150 nieuwe decors in ca. 20 verschillende collecties.

De succesvolle Tradition Quattro collectie werd met 6 nieuwe decors opgewaardeerd. De collectie Quattro Vintage is een compleet nieuwe collectie op een dikte van 8mm in een standaard plankformaat. Deze nieuwe collectie bevat 11 actuele decors in een vintage-stijl. Bij de bestaande Impressio collectie worden 7 nieuwe decors toegevoegd met o.a. noesten en scheuren. Verder komen deze nieuwe Impressio decors met "Panoramic Design" waarbij het design optisch doorloopt van de ene plank naar de andere waardoor een oneindig lange plank ontstaat.

De laminaatvloeren zien er nog natuurlijker uit dankzij de True-to-NatureĀ® technologie waarbij de structuur de onderliggende tekening volgt. 3D-Wood gaat nog een stap verder en zorgt ervoor dat de structuur niet alleen de onderliggende tekening perfect volgt, maar dat er ook diepte in het decor zit via verschillende glansgraden. 3D-Wood, in combinatie met een V-groef, zorgt ervoor dat dit laminaat nauwelijks van echt parket/hout te onderscheiden is.

//
f t g m

MHT Michiels - Haegemans  
Beekstraat, 9    
3130 Begijnendijk - Betekom   

Tel. 016-56 84 31 & 016-56 31 91    
Fax. 016-56 81 56    

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

      MHT logo